Ga je op vakantie en wil je met je eigen vervoer naar schiphol? Je kunt je auto zeker achterlaten op schiphol, maar hoe duur betaal je ervoor? Gelukkig is het ook mogelijk goedkoop parkeren bij schiphol. Niet alleen wanneer je op reis moet kun je parkeren, maar ook als je iemand gaat afzetten kun je daar parkeren.

Parkeeropties

Op schiphol heb je voordelige parkeer opties. Op elk van het parkeer gelegenheid kun je geld besparen. Je betaalt goedkoper om te parkeren. 

Shuttle parking: Op de shuttle parking parkeer je niet ver van de luchthaven, dit is 15 minuten verwijdert. Je kunt de shuttle parking ook online reserveren. Je sleutels mogen bij jou blijven.

Premium parking: Op premium parking kun je elke dag, de hele dag parkeren. Het biedt ook verschillende product mogelijkheden aan. Tijdens deze parking kun je de sleutels bij jezelf behouden. Tijdens het premium parking heb je ook mogelijkheid tot shuttle en valet parking. 

Move on parking: Deze parking is ook elke dag van de week open. En het heeft een shuttle service. De reistijd naar het luchthaven is 8 minuten. Hier kun je ook jouw sleutel meenemen. 

Park fly: Het park fly heeft ook een shuttle service. De reistijd naar het luchthaven is 12 minuten. Ook deze parking is de hele dag open en biedt verschillende services. 

Valet parking: De valet parking is helemaal veilig. Niemand kan het zomaar betreden, want het heeft een slagboom en omheining. Ook nog beveiligd met camera. Deze parkeer plaats is zeer goed onderhouden.

 Aan de hand van de verschillende parkeeropties kun je de jouwe kiezen. Je kijkt zelf welke goedkoper is voor jou, maar behalve dat kun je ook kijken naar de veiligheid van je auto.