De zomer is al in volle gang! Gaat u op vakantie en kunt u ook niet wachten tot u naar de zon gaat en lekker te zwemmen en te zonnen? Wel zo leuk als u een zomerse look heeft in een mooie bikini! Welke pasvormen, kleuren en stijlen zijn er anno 2020? Ontdek de bikini trends van 2020 en lees snel verder.

  • Pastelkleuren

Wanneer u denkt aan zomer, denkt u waarschijnlijk aan de zon en hogere temperaturen. Pastelkleuren past hier ook heel goed bij! Denk aan mintgroen, babyblauw of zachtroze. Dit zien we dit jaar terug in de lingerie, dus wanneer u houdt van deze pasteltinten ga dan voor een mooie mintgroene bikini!

pastel
  • Felle kleurenn

Naast de pasteltinten kunnen felle kleuren ook in 2020. Felle kleuren groen, paars en roze zien we veel terugkomen.

Felle kleurenn
  •  Doorschijnende lingerie

Bent u op zoek naar sexy lingerie? Dan mag de ‘peek-a-boo’ lingerie dit jaar zeker! Bij deze lingerie ziet u nét iets meer zitten dan normaal. Vaak wordt er bij doorschijnende lingerie veel gebruik gemaakt van kant, wat tegelijkertijd ook een zeer vrouwelijk en romantisch effect geeft. U moet er van houden, maar het is zeker de moeite waard om eens te proberen.

Doorschijnende lingerie
  •  Basic lingerie

Houdt u toch van iets meer basic lingerie? De basics kunnen uiteraard altijd. Denk aan neutrale kleuren en aardetinten, zonder kant, naadloos en zonder froezels en frutsels. Het voordeel van basic lingerie is dat u deze niet ziet onder uw kleding en het voelt super comfortabel. Ook niet onbelangrijk!

Basic lingerie
  • Witte lingerie

Wit is ook een van de trendkleuren van 2020, dus ook in de lingerie kunnen we niet om wit heen. Het is een zeer vrouwelijke en stijlvolle kleur, die iedereen heel goed staat, of u nou een blanke of donkere huid hebt. Het is zelfs zo dat witte lingerie u een optisch bruinere tint zonder dat u in de zon bent geweest! Witte lingerie zien we vaak ook met parels en parelmoer details.

Witte lingerie
  • Polkadots

In 2019 zagen we de polkadotjurk veel, maar ook dit jaar mogen de polkadots weer. We zien ze in onze kleding, maar ook in lingerie! Het liefst wilt u subtiele polkadots als print op uw lingeriesetje.

polkadot jurk
  • Dierenprint

De dierenprint zien we al wat langer en kunnen nog steeds! Krijgen we er ooit genoeg van? Ga dus vooral voor die prachtige bh met luipaard- of slangenprint en bijpassend broekje.

Dierenprint
  • Shapewear

Shapewear is een trend die altijd zal blijven en is veelgevraagd. In 2018 steeg de shapewearmarkt zelfs met 143 procent ten opzichte van het jaar ervoor. Denk bij shapewear aan aan broekjes met een hoge taille en corrigerende slips. Lekker comfy!

Shapewear

Bij Undiz vindt u allerlei soorten lingerie. Behalve lingerie vindt u hier ook bikini’s, pyama’s, tops, tunieken en broeken.