Het is zomer, dus dé tijd om te barbecueën! Heeft u nog geen barbecue? Ga dan voor een barbecue van Barbecook. Barbecook is een merk dat barbecues verkoopt over de hele wereld, met al 25 jaar heel veel tevreden klanten die niets liever meer willen. Ze zijn altijd in ontwikkeling en zijn altijd op de hoogte van nieuwe technische mogelijkheden waar ze ook hun barbecues van voorzien. Barbecook verkoopt houtskoolbarbecues, elektrische barbecues en gasbarbecues. Hieronder zetten we de barbecues op een rijtje.

houtskool barbecue

Barbecook houtskool barbecue

Natuurlijk koopt u een barbecue die u mooi vindt, maar het gaat ook om het gebruiksgemak en de functionaliteiten. Zo heeft de barbecue van Barbecook een Quickstart systeem. Met dit systeem is uw barbecue in slechts 15 minuten klaar voor gebruik! Behalve een Quickstart systeem heeft het ook een Quickstop systeem, waarbij u water in uw barbecue giet en u alleen nog de asresten weg hoeft te halen. De houtskool barbecue is bovendien veilig en gemakkelijk. Daarnaast kunt u de luchttoevoer zelf regelen, dus u heeft gegarandeerd goed vuur.

Barbecook elektrische barbecue

Dé trend is tegenwoordig de elektrische barbecue. Barbecook gaat in deze trend mee en heeft inderdaad een elektrische barbecue. Het is een kleine barbecue, maar wel erg handig aangezien u de barbecue kwijt kunt bijvoorbeeld op een balkon. Met de 5 instelbare hitteniveaus kunt u op uw manier gerechten grillen en met handige zijtafeltjes heeft u extra ruimte. Houdt u niet van barbecues schoonmaken? De elektrische variant heeft een anti-aanbaklaag waardoor het schoonmaken minder tijd kost. 

elektrische barbecue

Barbecook rookovens

Wat denkt u van een heerlijk gerookte vis uit de rookoven? Met de rookovens van Barbecook kunt u koud of warm roken. Het voordeel van koud roken is dat gerechten langer bewaard kunnen blijven en dat u een heerlijke rooksmaak. Bij warm roken heeft u heel snel uw gerecht op tafel met een tradionele rooksmaak. Er zijn van Barbecook twee soorten rookovens: een kleine rookoven of een grote rookkast. De kleine rookoven is elektrisch dus u hoeft alleen de stekker in het stopcontact te steken. In slechts 40 minuten is uw gerookte vis klaar. Omdat deze rookoven compact is met een handvat kunt u deze overal mee naartoe nemen. Met de grote rookovens krijgen uw gerechten echt een authentieke rooksmaak. U kunt hiermee zowel koud als warm roken. De grote variant heeft stevige roosters en haken om accessoires aan op te hangen. Met een ingebouwde thermometer kunt u de temperatuur goed onder controle houden.

rookovens

Barbecook gasbarbecue

De gasbarbecue van Barbecook staat voor gemak, eenvoud en kwaliteit. Hier zijn ook weer verschillende varianten in te krijgen: een kleine gasbarbecue of een complete buitenkeuken. Het zijn krachtige branders en u kunt met de deksel open én dicht grillen. Doordat de barbecue elektrisch ontsteekt is deze erg veilig. In de outdoor keukens zitten ook lades waar u spullen op kunt bergen. Ook hier weer een ingebouwde thermometer zodat u de temperatuur onder controle kunt houden.

 

Naast bovenstaande barbecues heeft Barbecook ook accessoires in het assortiment. Denk aan houtskool, hittebestendige handschoenen, spatels en vorken. Met een Barbecook barbecue bent u verzekerd van heerlijke barbecue gerechten.