Het fashionlabel CKS creëert trendy heren-, dames- en kinderkleding met een echte fun factor. Kleding van kwaliteit, easy-to-wear items, krachtige prints, sprekende en felle kleuren en onverwachte eye-catchers. CKS betekent ook wel Contemporary Key Styles. De looks van CKS geven u op ieder moment het zelfvertrouwen dat u nodig hebt. Hiermee hebben ze helemaal hun eigen stijl gecreëerd. Hoe zit dat nou met die fun factor?

Prints

Prints zijn al langere tijd trendy. Dat zien we ook terug bij CKS. Zo zien we bij CKS o.a. jurken, t-shirts, blouses en truien met bijvoorbeeld bloemenprints, strepen of ruitpatronen. Houdt u niet zo van hele opvallende prints? U vindt er ook kleding met subtielere prints. De prints van CKS zijn allemaal even bijzonder, vrolijk en geven uw kleding de fun factor waar ze over spreken.

Sprekende kleuren

Uw kleding mag gezien worden! U ziet dat CKS van sprekende kleuren houdt. U vindt er kleding in felle kleuren zoals felrood, groen, blauw en geel maar ook pasteltinten zoals zachtroze, babyblauw en mintgroen. Fun is het zeker! Uiteraard zijn er ook de meer basic kleuren zoals wit, beige en grijs te krijgen.

Eyecatchers

Op de kleding van CKS kunnen bijvoorbeeld bijzondere knopen zitten, leuke mouwen, een riempje, wat je outfit nét even dat extra’s geeft. De items van CKS zijn net iets anders dan kleding andere merken. Het zijn stuk voor stuk unieke items. Net als de prints en de sprekende kleuren zorgen de eyecatchers ook voor een hoge fun factor!  

Mix & Match!

Combineer erop los met uw kleding! Combineer een leuke top met een jeans, of draag ‘m wat netter met een pantalon eronder. Is het wat kouder? Ga dan voor een leuke blazer over uw top of t-shirt. Kies ook voor een sandaaltje voor in de zomer, een sneaker of hakje. Ook onder een pantalon kan tegenwoordig een leuke sneaker!

De filialen

CKS heeft uiteraard een webshop, maar ook 38 filialen in België waar u naartoe kunt gaan. Dat is natuurlijk handig wanneer u stijladvies nodig heeft, niet weet wat u het beste kunt dragen en wil weten hoe u de kleding kunt combineren. De stylisten van CKS staan altijd voor u klaar!

Wanneer u op zoek bent naar leuke, vrolijke kleding die u altijd en op verschillende manieren kunt dragen, dan bent u bij CKS aan het goede adres. Shop uw items in de webshop of in een van de winkels.