Wilt u uw supplementen of medicijnen online kopen? Vaak is het handig én voordeliger dan in een fysieke winkel. Het wordt bij u thuis afgeleverd en de prijzen liggen vaak iets lager dan dat u supplementen in een winkel koopt. Hieronder zetten we enkele online drogisterijen voor u op een rijtje.

01

Viata

Viata is naast een online drogist ook een online apotheek. Het fijne aan deze online drogist en apotheek is dat u vragen kunt stellen aan een apotheker. Dit gaat online via een chatfunctie op de website. Naast allerlei supplementen en medicatie verkopen ze ook medische apparatuur zoals bloeddrukmeters, thermometers en zelftesten zoals bloedtesten en glutentesten. Ook vindt u op deze websites blogs met interessante informatie over gezondheidsgerelateerde onderwerpen zoals stoppen met roken, omgaan met stress en huidverzorging.

02

Farmaline

Net als Viata is Farmaline ook een apotheek. Bij deze online drogisterij kunt u schoonheids- en verzorgingsproducten krijgen, homeopathische middelen, afslankproducten, voedingssupplementen en daarnaast dus ook medicijnen zonder recept. Wat ook bijzonder is aan deze webshop is dat ze ook dierenverzorgingsproducten verkopen. Denk hierbij aan zalven voor honden, tandpasta voor katten en speciaal honden- en kattenvoer. Farmaline heeft eerder een de Webshop Awards Nederland gewonnen in de categorie drogisterij.

03

De Voordeeldrogist

De Voordeeldrogist is ook een drogist én apotheek tegelijk. De Voordeeldrogist geeft aan dat ze lage prijzen hebben en dat is ook zo. Ze hebben in hun webshop leuke aanbiedingen en vaak is het ook voordeliger dan andere online drogisterijen.

04

Pharmamarket

Bij Pharmamarket kunt u ervoor kiezen om uw producten online te bestellen of om af te halen bij een van de afhaalpunten. Ze hebben in totaal 9 afhaalpunten in België, waaronder in Antwerpen, Mechelen en Leuven. Ook Pharmamarket heeft producten voor dierenverzorging in het assortiment.

05

Kruidvat

Uiteraard is Kruidvat een van de meest bekende drogisten. Wanneer u liever een product even in uw handen hebt kunt u terecht in alle filialen van de Kruidvat. Ze hebben heel veel filialen dus u heeft grote kans dat er in uw stad meerdere winkels zitten.