Een shopping mall van maar liefst 42.650 m2 en 136 winkels? U vindt het in Brussel, het Woluwe Shopping Center. Deze shopping mall bestaat al sinds 1968 en is een groot succes geworden. Er is namelijk voor ieder wat wils! Verschillende soorten winkels en voor ieder budget zijn er dingen te vinden.

Kledingwinkels

In Woluwe Shopping Center in Brussel heb je heel veel verschillende kledingwinkels, voor ieder budget en voor alle leeftijden. Zo heb je er voor de jongeren en voor als u wat minder geld uit wilt geven o.a. de ZARA, America Today, C&A en Miss Etam. Ook zijn er luxere kledingwinkels. Zo heb je voor dames bijvoorbeeld Essentiel en IKKS, voor heren o.a. River Woods en Lacoste. Ook vind in de shopping mall winkels voor huidverzorging zoals The Body Shop en Rituals.

Eten & drinken

Wilt u even pause houden na een uurtje shoppen? Ga dan even wat eten en drinken bij Tea & Eat, of haal een ijsje bij Australian of Il Gelato. Houdt u van sushi? Dan is er ook een mogelijkheid om sushi af te halen.

Evenementen

In Woluwe Shopping Center zult u zich niet vervelen. Ieder seizoen zijn er namelijk allerlei dingen te doen. Zo was er in de winter een indoor ijsbaan, zijn er regelmatig braderies en zijn er black Fridays waarin iedereen komt shoppen in black. Er wordt ook aan de kids gedacht! Zo kunnen kinderen komend najaar de ruimte gaan ontdekken en een rondleiding krijgen. Voor kinderen is het een unieke gelegenheid om erachter te komen hoe het is om op de maan te staan en in de ruimte te zijn!

Telefoon opladen

Is de batterij van uw telefoon leeg? Dat is niet zo handig! Wij hebben diverse laders bij de info desk waar u uw telefoon kunt opladen.

Rolstoeltoegankelijkheid & parkeren

Ook voor minder validen of voor mensen met een kinderwagen is het mogelijk om te shoppen. Er zijn namelijk 5 liften in het gebouw en verschillende roltrappen. Het gebouw heeft bovendien brede hallen, schuifdeuren en ruime winkels zodat iedereen er goed kan winkelen. Wanneer u dat wenst kunt u ook een rolstoel lenen. Bij deze shopping mall in Brussel zijn er maar liefst 2000 parkeerplaatsen en heeft 4 ingangen. U kunt het winkelcentrum ook goed bereiken per openbaar vervoer. Het metrostation ligt in het hart van het shopping center.

Het succes van Woluwe Shopping Center zit ‘m in de diversiteit aan winkels, activiteiten en nog veel meer. Behalve winkels is er ook een carwash, een postkantoor en een apotheek. De shopping mall richt zich daarmee op een zeer brede doelgroep. Voor ieder budget en leeftijdscategorie is er iets te vinden. Ga het zelf ontdekken! Woluwe Shopping Center ligt in de St.-Lambertusstraat in Brussel. Een groot gebouw dat u niet kunt missen!