Cryotocurrency is zeer bekend, er zijn ook verschillende soorten coins aanwezig. Het meest belangrijke is bitcoin. Bitcoin heeft heel veel waarde vergeleken met de andere cryptocoins. Bitcoin heeft zeker nog steeds waarde in de toekomst. Bitcoin nieuws vind je de laatste updates.

Ontwikkelingen

De bitcoin heeft zijn waarde gevonden dankzij de koers. De dollars koers is hoog komen te liggen met de bitcoin. Bitcoin betekent nog steeds veel vooral hoe de bedrijven en banken verder willen gaan met bitcoin. De Amerikaanse banken hebben al goedkeuring ontvangen om bitcoins te bewaren voor hun klanten. Dus de bank mag ook bitcoins kopen en bewaren voor een goede omloop. Maar ook klanten die zaken willen doen met een bedrijf mag onderhandelen met bitcoin.

De bekende creditcard PayPal wilt ook bitcoin toevoegen aan hun producten. Het wordt zeer voordeliger voor mensen die bitcoin eerder hebben, want de dollar koers is gestegen. In America heeft het gerecht bitcoin verklaart als geld. Het zal dus niet lang meer duren totdat bitcoin als normaal geld zal dienen. 

Bitcoin heeft dus nog steeds heel veel te bieden. En er zijn genoeg plannen die gemaakt worden met de bitcoins. Het gebruik van bitcoin is veilig gesteld, omdat niemand eigenaar is van het bitcoin netwerk. Kijk maar eens naar email, hetzelfde situatie geldt ook hier. Bitcoin wordt door jezelf beheert. Er zijn technologen die de software in de gaten houden, maar niemand kan in je bitcoin netwerk.

Bitcoin is een normaal betaalmiddel voor sommige bedrijven. Er zijn webshops waar je normaal kunt betalen met bitcoins. Maar wat er ook gebeurt is dat je bitcoin naar bitcoin ook kunt overmaken. Wat andere weer doen is dollar geven en bitcoins kopen van bitcoiners. Dat mag dus ook. Je mag je bitcoins verkopen voor echt geld.