Bent u van plan om een huis te kopen of wilt u uw huis verkopen? Weet u nog niet voor welke makelaar u zal kiezen? ERA heeft een zeer goede reputatie met meer dan 100 makelaarskantoren in België. Hieronder vertellen we u waarom u voor ERA moet kiezen als uw makelaar.

Groot netwerk

Inmiddels heeft ERA maar liefst 25 jaar ervaring in deze wereld en een groot Europees netwerk opgebouwd. Het is een netwerk dat écht voor u werkt. ERA staat voor Electronic Realty Associates en is een hecht samenwerkingsverband van kwaliteitsmakelaars. Dagelijks wisselen ze dan ook ons aanbod uit met onze collega makelaarsmaandelijkse aflossing.

 huis kopen
huis verkopen

Inzet voor klanten

Bij ERA voelen ze zich verantwoordelijk voor al hun werkzaamheden, wat maakt dat het zo’n groot succes is. Ze leveren geen half werk, maar zetten zich niet voor 100%, maar voor 110% in voor hun klanten. Daarnaast zijn begrip en medeleven ook kernpunten in de communicatie naar klanten. Er bestaat tenslotte meer in het leven dan alleen stenen!

Innovatieve marketing voor de verkoop

Wordt er wel de juiste doelgroep bereikt met de boodschap voor het verkopen van uw huis? Dit is iets waar ERA zich dagelijks mee bezighoudt en doen er alles aan de goede doelgroep te bereiken voor de verkoop van uw huis. Uiteraard wilt u graag dat u uw huis snel verkoopt, maar het is belangrijk dat dit doordacht wordt gedaan. Zo maakt ERA een doelgerichte aanpak en een communicatieplan.

 verkoop
huis

Ze maken bijvoorbeeld gebruik van Facbebook, Instagram, LinkedIn of Google om reclame te maken voor uw huis. Zij zorgen voor leuke content op social media en dat uw huis bovenaan de zoekresultaten verschijnt. Ook kunnen ze zorgen voor professioneel drukwerk zoals folders en flyers. Tenslotte adverteren ze ook in kranten en magazines. Uw huis zal binnen de kortste keren verkocht zijn!

Wat ERA dus echt onderscheid van anderen is het grote netwerk van makelaars en de inzet voor klanten. Het kopen van een huis is een proces en dat weet ERA maar al te goed. Daarom zult u zich bij ERA thuisvoelen en met een goede samenwerking bereikt u het meest!