Geef je een relatiegeschenk, dan wil je wellicht voornamelijk de relatie tussen jezelf en klanten, partners of medewerkers versterken. Toch is het fijn als het geschenk zo memorabel is, dat het een blijvende indruk achterlaat, niet? Op die manier toon je jouw waardering voor de andere partij terwijl je je eigen merk even in de kijker zet. Nood aan inspiratie? Lees hier alvast de 6 meest gedenkwaardige zakelijke cadeaus.

1.Personaliseerbare notitieboekjes

Zoek je een geschenk dat écht handig is op de werkvloer? Persoonlijke relatiegeschenken bedrukken is the way to go. Geef dan een personaliseerbaar notitieboekje. De ontvanger schrijft er makkelijk zijn vele hersenspinsels in op om op die manier zijn hoofd op orde te houden. Door ze te laten bedrukken met je bedrijfslogo of een persoonlijke boodschap, geef je een geschenk dat zowel praktisch als luxueus is.

notitieboek
powerbank

2. Gegraveerde powerbanks

In een tijd waarin we altijd verbonden moeten blijven, is een powerbank een onmisbaar accessoire. Maar waarom zou je een gewone powerbank geven als je er één kan geven die gegraveerd is met je bedrijfsnaam of een inspirerende quote? Dit geschenk toont niet alleen je zorg voor de ontvanger, maar ook je aandacht voor detail.

3. Duurzame bamboe snijplanken 

Voor de liefhebbers van koken en duurzaamheid, is een bamboe snijplank het perfecte geschenk. Bamboe is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook duurzaam en hygiënisch. Door het te bedrukken met een subtiel logo of een inspirerende boodschap, maak je van een praktisch keukengerei een persoonlijk cadeau.

snijplanken<br />
RVS drinkflessen

4. Herbruikbare RVS drinkflessen 

In een tijd waarin duurzaamheid hoog op de agenda staat, zijn herbruikbare drinkflessen een populaire keuze als relatiegeschenk. Gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, zijn deze niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de gezondheid. Laat enkele drinkflessen bedrukken met je bedrijfslogo of een motiverende slogan en je geeft een geschenk dat zowel praktisch als milieuvriendelijk is.

5. Op maat gemaakte koffiemokken 

Of het nu gaat om een ochtendritueel op kantoor of een gezellig kopje koffie thuis, een op maat gemaakte koffiemok is altijd een gewaardeerd geschenk. Kies voor een klassiek ontwerp of ga voor een kleurrijke mok die past bij de persoonlijkheid van de ontvanger. Door ze te laten bedrukken met een grappige quote of een motiverende boodschap, maak je van een alledaags voorwerp een uniek en persoonlijk cadeau.

 

mok

Het geven van memorabele geschenken is een effectieve manier om je zakelijke connecties te versterken. Door te kiezen voor hoogwaardige, praktische en persoonlijke geschenken die passen bij de interesses en behoeften van de ontvanger, toon je dat je hen waardeert en geeft om hun welzijn. Kies je ervoor om relatiegeschenken te laten bedrukken met je bedrijfslogo of een persoonlijke boodschap, dan wordt het een krachtig marketinginstrument dat je merk versterkt.