Als je een eigen bedrijf hebt, dan speelt de manier waarop je je bedrijf profileert een grote rol. De dag van vandaag gebeurt alles digitaal, daarom wordt er ook massaal gekozen voor online marketing. Een van de meest succesvolle manieren om meer aandacht naar je zaak te trekken is door backlinks kopen. We vertellen je waarom het de moeite waard is om dit te doen!

Wat zijn backlinks?

Voordat je backlinks gaat kopen is het natuurlijk wel handig om te weten wat het precies is. Backlinks zijn inkomende links die verwijzen naar jouw website. Door backlinks te kopen zorg je ervoor dat er meer verkeer op je site terechtkomt. Hoe meer backlinks je hebt, hoe beter de vindbaarheid van je site zal zijn.

backlinks

 

Waarom het een goed idee is om linkbuilding uit te besteden

Linkbuilding is bijna onmisbaar als marketingstrategie voor je bedrijf. Door linkbuilding zal je veel hoger in Google komen. Over het algemeen geldt zelfs dat je linkprofiel voor 50 procent je positie in de zoekresultaten bepaalt. 

Backlinks zijn op verschillende manieren te verkrijgen. Je kan ze op de natuurlijke manier verkrijgen, ze zelf verzamelen of ze kopen. Het is een goed idee om ze te kopen, omdat je op die manier meer zekerheid hebt over de kwaliteit van de backlinks. Op de natuurlijke manier zijn backlinks namelijk erg moeilijk te verkrijgen en ruilen met bedrijven houdt enkele risico’s in. Backlinks kopen is dus een goede optie. Let wel op, want ook als je backlinks koopt moet je rekening houden met een aantal zaken. Kopen staat niet per se garant voor kwaliteit.

Kwalitatieve backlinks kopen

Wanneer je van plan bent om backlinks te kopen, is het belangrijk dat je op voorhand onderzoekt of het wel over kwalitatieve backlinks gaat. Het gaat niet langer over kwantiteit, maar wel over kwaliteit. Een goede backlink is op de een of andere manier verboden met het product of de dienst die je aanbiedt en biedt een meerwaarde. Bovendien is ook de populariteit van de website van groot belang. Hoe hoger deze site in Google scoort, hoe meer kans dat jij dus uw bedrijf ook hoger in Google komt te staan.

Meer laadruimte en veiliger

De nieuwe MUG van het UZ Gent die een stuk groter is dan het vorige voertuig is een stuk veiliger om in te werken. Bij de vorige voertuigen lagen alle medische hulpmiddelen in de kofferbak en dat kost tijd voor artsen. Steeds wanneer een wagen aankomt bij de patiënt moeten artsen naar achteren lopen en dat is niet veilig, zeker wanneer ze langs de weg moeten staan. Bij de nieuwe MUG ligt het materiaal dat minder hard nodig is achterin de wagen. Al het materiaal dat hard nodig is ligt binnen handbereik. Tenslotte zit de ambulancer achter het stuur en een arts rijdt erachteraan. De ambulancers krijgen tevens een slipcursus zodat ze voorbereid zijn op allerlei situaties in het verkeer.   

Tot nu toe zijn de artsen en hulpverleners van het UZ Gent zeer tevreden over de nieuwe MUG. Over een paar maanden moeten ze een beslissing nemen over of ze door willen gaan met dit voertuig, maar de eerste berichten zijn zeer positief.