Wie op zoek is naar een one-stop-serviceprovider kan helaas niet bij United Telecom terecht. Ze bieden wel internet + belpakketten. De verbinding verloopt voornamelijk via VDSL (deels via glasvezel en ADSL). Dit zijn goede stabiele netwerken voor gebruik in huis, tuin en keuken. Er kan voor gekozen worden om het pakket en de wifi-modem te installeren. Commerciële klanten kunnen ook voor internetdiensten bij United Telecom terecht

Wie is United Telecom

United Telecom is al meer dan vijftien jaar actief op de telecommunicatiemarkt en is ondertussen een vaste waarde geworden onder virtuele aanbieders van verschillende communicatiediensten. Eerst richtten ze zich voornamelijk gericht op zelfstandigen maar ook privégebruiker hebben stilaan aan belang gewonnen. Goede en gemakkelijk te controleren prijzen, persoonlijke klantenservice en “triple play delivery” -strategie (vaste / mobiele telefoon en internet) maken United Telecom tot een krachtige en stabiele speler in zijn marktsegment.

Als dochteronderneming van Artilium PLC, een fonds dat is genoteerd op de Londense beurs gebruiken ze de nieuwste software voor de mobiele communicatie die ze aanbieden.

United Telecom telecommunicatiemarkt

Hoe duur is tv en internet van United Telecome

Hiervoor moet rekening gehouden worden met verschillende elementen. Zo spelen de geselecteerde snelheid, het kanaalpakket en de verschillende opties een rol bij het bepalen van de prijs van een pakket. De tarieven voor internet, tv en bellen schommelen in elk postcodegebied. Dit wordt veroorzaakt door het soort aansluiting (zoals ADSL of glasvezel). Op hun site kun je de test doen om te kijken wat in je gemeente mogelijk is. Op hun website is te zien op welke plaatsen ze nu al populair zijn. Wie in de omgeving van een van deze plaatsen woont, is verzekerd van een goede verbinding.

United Telecom maakt gebruik van verschillende internetcontracten. Een alles-in-één abonnement, alleen internet of uitgebreid met een tv-abonnement? De klant beslist zelf. Via de internetvergelijker kunnen potentiële klanten de eigenschappen van het United Telecom internetpakket bekijken. Laten we uitleggen welke mogelijkheden er zijn.

tarieven voor internet, tv en bellen

 Dit zijn de belangrijkste pakketten die door United Telecom aangeboden worden:

  •  Surf & Talk
  • Surf & Talk VDSL
  • Telecom fiber
  •  Surf@Home VDSL
  • internet + bellen

 Er kan ook tot veertig procent bespaart worden op vaste lijnen met Carrier Pre-selection. Klanten kunnen gemakkelijk en goedkoop vaste en binnenlandse gesprekken voeren tegen een tarief dat veertig procent lager ligt dan die van de belangrijkste providers op de Belgische markt.

Op zoek naar naamsbekendheid via sponsoring in de sport

Voor de verdere specialisatie van de judosport is sponsoring absoluut nodig om een ​​hoger niveau te bereiken. De Vlaamse Judofederatie hebben een lucratieve sponsorovereenkomst met United Telecom. De nieuwe sponsors dragen bij aan de realisatie van de Olympische droom van hun leden. Door deze samenwerking heeft de Vlaamse Judofederatie een belangrijke inkomstenbron gevonden die al de leden ten goede moet komen.

Hoe werkt het

Telecom

Communicatie is een belangrijke factor in onze samenleving. United Telecom heeft in een samenwerkingsovereenkomst metsen de judofederatie bepaald dat ze een fractie van hun winst zullen gebruiken voor sponsoring van de Vlaamse judofederatie. Dus hoe meer abonnementen bij United Telecom, hoe beter het judo in Vlaanderen zal worden.

Door United Telecom als communicatiepartner te kiezen, kunnen klanten dit succesverhaal van het Vlaamse judo helpen uitbouwen. De Vlaamse judofederatie werkt als een soort affiliatie voor United telecom. Via een link op de site van de judofederatie kan een verbinding gemaakt worden met United Telecom. Geïnteresseerden kunnen langs deze weg ook een abonnement nemen. Op die manier werken ze mee aan het partnerschap tussen de judofederatie en het telecombedrijf. Wie interesse heeft kan eerst de telecomfactuur laten onderzoeken en een tegenvoorstel laten doen dat voldoet aan de behoeften. Wie vragen heeft over de samenwerking tussen United Telecom en de judofederatie kan ook contact opnemen via mail sponsoring@vjf.be

sponsoring