Wanneer u op zoek bent naar een job kan het soms lastig en vermoeiend zijn om ertussen te komen als u zelf brieven gaat schrijven naar bedrijven. Daarom kan uitzendbureau Tempo Team u een handje helpen! Hieronder vindt u voorbeelden van het type vacatures dat zij u kunnen bieden.

Wat doet Tempo Team?

Tempo Team is een uitzendbureau en biedt vacatures in heel veel verschillende branches. Wanneer u op zoek bent naar een job kunt u hen contacteren. U heeft een gesprek met een intercedent die met u gaat praten over uw werkervaring en uw wensen voor een nieuwe job. Vervolgens gaat de intercedent voor u op zoek naar een passende job. Daarna heeft u een sollicitatiegesprek met uw toekomstig werkgever. Klikt het? Dan heeft u misschien nog een tweede gesprek en als dat goed gaat een nieuwe job!

Tempo Team vacature
vacature

Administratieve vacatures

 Bij Tempo Team vindt u talloze administratieve functies. Vindt u het leuk om agenda’s bij te werken, telefoons op te nemen, post te versturen, formulieren te verwerken? Dan is een administratieve functie echt iets voor u! Als administratief medewerker bent u echt van alle markten thuis. U kunt solliciteren met iedere opleiding en achtergrond. Voorbeelden van administratieve functies zijn front- and backoffice medewerker, sales support medewerker en financieel medewerker.

Commercieel, aankoop en verkoop

Bent u een echte salestijger en heeft u een vlotte babbel? Ga dan voor een job waarbij u andere mensen gaat overtuigen en producten of diensten gaat verkopen. Bij Tempo Team zal uw salestalent zo worden ontdekt! Ga werken als commercieel assistent, verkoper in een boetiek, contact center agent of inside sales medewerker.

zorg

Horeca

Lijkt het u leuk om in de bediening te werken of in de keuken te staan van een restaurant? Een baan in de horeca is vaak hard werken, maar wel uitdagend en vaak erg gezellig met collega’s en mensen die komen eten. Wacht niet langer en bekijk snel de vacatures op de website van Tempo Team! Werk als slager, kok, zaalmedewerker of keukenhulp.

chauffeur
verkoper

Zorg

Zorg is misschien wel één van de mooiste vakgebieden die er zijn. U zorgt voor anderen en dat maakt het een dankbaar beroep. Via Tempo Team kunt u bijvoorbeeld aan de slag als huishoudhulp of verpleegkundige.

baan zoeken

Transport, logistiek en productie

Lijkt u het leuk om in een magazijn te werken of iedere dag op de weg te zitten? Solliciteer dan als chauffeur, magazijnmedewerker of orderpicker. Meestal zijn dit jobs die geschikter zijn voor mannen dan voor vrouwen.

Werken bij Tempo Team?

Lijkt het u leuk om kandidaten te koppelen aan vacatures? En wordt u blij van het zoeken naar bedrijven voor kandidaten? Dan is werken als intercedent bij Tempo Team wellicht iets voor u! Als u dat leuk vindt én een bachelor of master diploma hebt kunt u natuurlijk ook bij Tempo Team zelf solliciteren. U gaat uzelf gegarandeerd uitdagen en ontplooien binnen een bruisend team van collega’s. Tempo Team is bovendien verkozen als Top Employer en doet er alles aan zodat u in optimale omstandigheden kunt werken.

Tempo Team heeft wekelijks weer nieuwe vacatures op de website staan. Houdt vooral de website in de gaten voor nieuwe jobs.