Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? In deze coronatijden is het niet altijd even makkelijk om een job te vinden, maar de Vlaamse Dienst voor Arbeidsbemiddeling helpt u daarbij. Bij de VDAB vindt u jobs bij de Vlaamse overheid. Benieuwd naar de voordelen? Lees dan snel verder.

Wie is de VDAB?

De VDAB is een publieke tewerkstellingsdienst van Vlaanderen. Ze hebben een van de grootste jobssites van Vlaanderen, waar vraag en aanbod bij elkaar komt. Dit doen ze via arbeidsbemiddeling, organiseren van opleidingen en loopbaandienstverlening. In totaal hebben ze zo’n 5000 medewerkers verspreid over meer dan 100 vestigingen en in 2019 hadden ze maar liefst 2019 vacatures beschikbaar. Met 700 partners in binnen- en buitenland maakt het de arbeidsmarkt nog dynamischer.

 VDAB
 opleiding

Doorgroeimogelijkheden

Via de VDAB zijn er een hoop doorgroeimogelijkheden en mogelijkheden om bij te leren. Zo kunt u online leren en uw competenties bijschaven. Op de website van de VDAB vindt u een ruim aanbod aan opleidingen, workshops en webinars die u online kunt volgen. Denk aan een opleiding of workshop boekhouden, talen, Adobe, fotografie, social media, feedback geven en krijgen of conflicthantering. Door zoiets te volgen kunt u uw job interessant en uitdagend houden! Tenslotte is de Vlaamse overheid zeer groot en zijn er talloze jobs die u in de toekomst kunt vervullen. Wie weet heeft u over een paar jaar een leidinggevende functie in uw vakgebied!  

Goede arbeidsvoorwaarden

Wanneer u gaat werken via de VDAB bent u verzekerd van een aantrekkelijk salaris. Daarnaast kunt u genieten van allerlei voordelen zoals maaltijdcheques, gratis woon-werkverkeer en een hospitalisatieverzekering.

 werk  VDAB
geld biverdienen

Goede werk-privé balans 

Niets is fijner dan wanneer uw job goed te combineren is met uw thuissituatie. Zeker wanneer u een gezin heeft met kleine kinderen kan het soms een uitdaging zijn om op tijd op uw werk te geraken of om uw kind(eren) op tijd van school te halen. Bij de VDAB krijgt u de mogelijkheid om thuis te werken zodat u een goede werk-privé balans voor uzelf kunt creëren. Daarnaast krijgt u maar liefst 35 vakantiedagen.

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe job, bekijk dan eens de vacatures die de VDAB momenteel heeft.