Bent u op zoek naar een baan of een bijbaan naast uw studie? Ga dan werken bij de Vlaamse overheid! Bij de Vlaamse overheid vindt u banen in allerlei vakgebieden met een hoop doorgroeimogelijkheden. Samen zorgt u voor een verschil in de maatschappij.

carrière

Uw carrière bij de Vlaamse overheid

Niets is zo vervelend als u onder uw niveau werkt en niet uitgedaagd wordt. Bij de Vlaamse overheid weet u zeker dat u een functie krijgt waar u uitdaging vindt en tegelijkertijd maatschappelijke meerwaarde kan leveren. Binnen een job bij deze organisatie kunt u tevens groeien in uw functie en omdat de overheid zo breed is, zijn er genoeg hogere functies die u in de toekomst wellicht kunt vervullen. Voorbeelden van functies zijn projectmanager ‘Logistiek van de toekomst’, ICT Projectleider, Verpleegkundige, Communicatiespecialist, Jurist, Internationaal beleidsmedewerker en Office Manager & HR.

 

Tenslotte hecht de Vlaamse overheid waarde aan loopbaanontwikkeling en bieden ze verschillende opleidingsmogelijkheden voor werknemers. Zo zijn er specifieke en vakgerichte opleidingen, maar u kunt ook een algemene opleiding volgen in bijvoorbeeld leidinggeven, ICT of gespreksvaardigheden. Soms zijn er ook afdelingen of vestigingen waarbij u tijdelijk in het buitenland kunt werken. Het is tenslotte belangrijk dat u zich blijft ontwikkelen en ervoor te zorgen dat uw werk uitdagend blijft.

opleidingen
financiële

Sociale en financiële voordelen

Naast een leuke functie is het natuurlijk ook fijn als u goed betaald krijgt. Bij de Vlaamse overheid zult u niets tekort komen! Naast uw salaris krijgt u elektronische maaltijdcheques, een gratis hospitalisatieverzekering, gratis openbaar vervoer, een fietsvergoeding en u kunt genieten van nog veel meer voordelen. Bij de Vlaamse overheid krijgt u maar liefst 35 vakantiedagen en tussen kerst en Nieuwjaar heeft u één week verlof. Bovendien kunt u ook thuiswerken in overleg met uw leidinggevende. 

Studentenjob

 

Bent u nog aan het studeren? Dan vindt u bij de Vlaamse overheid ook toffe studentenjobs! Ook wanneer u alleen nog de eerste 2 studiejaren van het middelbaar onderwijs hebt gevolgd kunt u ook aan het werk voor de overheid. Voor studenten zijn er administratieve, technische, onthaal en uitvoerende functies. Wat u leert in uw studie kunt u direct toepassen in de praktijk!

Studentenjob

 Maatschappelijke meerwaarde

Wie bij de Vlaamse overheid werkt, heeft een job met maatschappelijke meerwaarde. Ze hebben oog voor wat er leeft in de samenleving, zorgen ervoor dat iedereen onderwijs kan volgen, geven actuele verkeersinformatie, zijn verantwoordelijk voor groen, onderhouden ze wegen en bouwen ze bruggen.

 Wacht niet langer en solliciteer bij de Vlaamse overheid. Wie weet wordt u uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek!